A Walk to Remember

Hvis du felte en tåre under Titanic eller gledet deg over Dirty Dancing, er A Walk to Remember definitivt en film du bør få med deg.

Landon og vennene hans har ikke noe til overs for den selvsikre Jamie, men i skolens dramagruppe blir Landon og Jamie kastet sammen og det oppstår en lidenskap Landon ikke ante eksisterte. Møtet med Jamie skulle komme til å endre ham for alltid.

Det finnes en type film, som vi gutter styrer unna, men som jentene elsker å titte på. Om det er fordi vi gutter er ufølsomme, idiotiske macho-testosteronsprengte dyr vites ikke. Men det ligger nå en gang en fundamental ulikhet et sted, og denne filmen er av typen som får dette skillet til å vises like godt som en hvit hval mot en svart bakgrunn!

En ting er klart. For å kunne nyte en film som dette, må du inneha et større følelsesspekter enn det en normal tenåringsgutt vil være i nærheten av. Hvis du til gjengjeld har felt en tåre under Titanic eller gledet deg over Dirty Dancing, er dette definitivt en film du bør se. Klar firer.

Kommentarer

Ingen kommentarer enda. Føl deg fri til å være førstemann!

    Skriv en kommentar