Creep

Creep svømmer mot strømmen og er et relativt friskt pust innen grøsser-sjangeren. Men den kan fortsatt ikke måle seg med de beste.

Det er ikke så alt for lenge siden alt jeg så av skrekkfilmer og grøssere kom fra USA, og jeg var egentlig ganske så fornøyd med det den gang. Nå har alderen øket og filminteressen vokst seg stor som f… (!) og da er det helt naturlig at nysgjerrigheten søker ut til nye land og ikke alltid velger det som er som mainstream. CREEP er en slik film som man ser for å vite hva andre land har å fare med i en utvannet sjanger. Kan CREEP tilføre noe nytt eller blir det bare for kjedelig?

Skulle du være som meg og mene at amerikanske grøssere og skrekkfilmer omtrent blir kjedeligere og kjedeligere for hvert eneste forsøk de gjør (LES: Boogeyman, The Grudge, The Ring osv.), så vil nok dette være et lite friskt pust som svømmer mot strømmen. Denne er dog ikke så kul og original som de europeiske titlene 28 Days Later, The Descent og High Tension, men absolutt severdig. DVD’en har sine høydepunkter som at det er litt godt ekstramateriell og litt over middels ålreit film. Terningkastet blir en klar firer.

Kommentarer

Ingen kommentarer enda. Føl deg fri til å være førstemann!

    Skriv en kommentar