Date Movie

Date Movie er søppel, dritt og ren faenskap i verste, flytende form. La oss håpe at de ansvarlige får den straffen de fortjener.

Det gjør vondt å anmelde denne filmen, men jeg skal prøve å gjøre mitt beste likevel.

Julia Jones er feit og stygg, men nekter likevel å godta noe annet enn den perfekte drømmeprinsen. Etter en makeover av Pimp my Ride-teamet er hun klar for jakten, og i den britiske Grant Fockyerdoder finner hun utrolig nok drømmemannen, og de finner etterhvert ut at de skal gifte seg. På veien møter de en rekke komplikasjoner i form av parodier og hån mot alt av storfilmer de siste årene.

Det er altså manusforfatteren bak Scary Movie-filmene som har skrevet og regissert denne parodiske komedien, og det i seg selv fjerner jo alle forhåpninger om at det kan være en brukbar film. I hovedrollen finner vi Buffy-sidekick Alyson Hannigan, og rødfargen i håret hennes er det eneste positive å hente ut av denne opplevelsen.

Grunnen til at denne filmen feiler, er rett og slett fordi det er alt for mye av det gode. Parodiene er overdrevne, dumme og fullstendig blottet for humor. De mange rare karakterene må nok få samme dom. Det blir bare en intens smerte i sjelen når man ser de desperate forsøkene på å gjøre en skrikende afrodverg underholdende, eller katta fra Meet the Parents som har fått en rekke menneskelige trekk.

Det må forøvrig være en veldig lett jobb å skrive manus til slike filmer. Man henter manuset fra diverse storfilmer, laster dem inn i Word. Litt heftig bruk av CTRL+C, forandre ett ord her og ett der, så har vi en «morsom» parodi.

Men Hynne, finnes det ikke noe som helst å le av i denne katastrofen? Nei, absolutt ingenting. Noen individer vil kanskje dra på smilebåndet etter halvparten av den første scenen, men så dør det ut. Det blir så forferdelig tamt, ensformig, stusselig og ufattelig hjernedødt at man føler et intenst hat mot seg selv fordi man valgte å se denne filmen.

Søppel, dritt, makkverk og ren faenskap i verste, flytende form! La oss håpe at de ansvarlige får den straffen de fortjener. En syltynn 1 på terningen, denne må dere ALDRI se.

Kommentarer

Ingen kommentarer enda. Føl deg fri til å være førstemann!

    Skriv en kommentar