Kopps

Filmen om de sære karakterne ved Högboträsk Politistasjon byr på lett og god underholdning for stort sett hele familien.

En film av Fares Fares under kniven i dag. Komedien Kopps var en stor suksess i hele norden, og inneholder noen av de dyreste spesialeffektene i en nordisk film noen gang. Den ble spilt inn i 2003, og har blant andre Josef Fares og Torkel Petersson på rollelisten. En riktig så artig film fra den svenske landsbygda.

Handlingen spiller seg ut i den lille svenske byen Högboträsk, hvor politistasjonen trues med nedleggelse av en enkel grunn. Det finnes ikke kriminalitet! Gruppen med underlige karakterer på politistasjonen går inn for å ta saken i egne hender. Politistasjonen er alt de lever for tross alt. En rekke mer eller mindre brutale kriminelle handlinger begynner plutselig å dukke opp rundt omkring, og polisen har hendene fulle. For man kan vel ikke legge ned politiet når alskens skumle personer går rundt i samfunnet? Dette er lett og god underholdning for stort sett hele familien. Mannen bak Jalla! Jalla! har gjort det igjen.

Her er det godsaker for alle og enhver. Kvalitet og kvantitet! Terningkast 5.

Kommentarer

Ingen kommentarer enda. Føl deg fri til å være førstemann!

    Skriv en kommentar