Mamma, pappa, barn

Mamma, pappa, barn er en overraskende brukbar film. Dette er et romantisk drama av tidvis høy internasjonal klasse, men det holder ikke helt inn.

Livet går på skinner for Jonny som er ute i pappapermisjon. Han er lykklig gift med Sara, de har planer om å sette flere fantastiske barn til verden, og hus skal bygges på tomten de har fått som gave av Jonnys foreldre. Men en dag tar Jonny med sin førstefødte på babysvømming og blir kjent med den barselpermiterte Rebekka. Motvillig dras Jonny og Rebekka mot hverandre, og det går ikke lang tid før han skjønner at han befinner seg på kollisjonskurs med det han trodde var fremtiden.

Jeg vil påstå at denne filmen har klart å passere de store folkemassene uten noe som helst oppstyr. Det er litt merkelig, for det er en brukbar film, og det mangler heller ikke på stjerner. Den eneste grunnen til at denne filmen aldri ble noen hit, må nok skyldes laber markedsføring.

Dette er uten tvil en skjult skatt i det nordiske filmkammeret, og det hadde ikke vært urimelig å gi den en femmer. Romantisk drama av høy internasjonal klasse, men det holder ikke helt inn. Terningkast 4.

Kommentarer

Ingen kommentarer enda. Føl deg fri til å være førstemann!

    Skriv en kommentar