Tommys Inferno

Tommys Inferno er noe helt utenom det vanlige. Gamle temaer i ny wrap med krydder fra det fjerne østen, og det fungerer utmerket.

Å gjøre det eller ikke gjøre det, det er spørsmålet for vår mann Tommy. Han og kjæresten Maria har vært sammen lenge nok til at hun syns det begynner å bli på tide med noe mer enn klining og tafsing. Tommy derimot, har ekstrajobb som altergutt, genene til en som jobbet for Gud, og en idé om at puling er noe man venter med til man er gift. Tommys Inferno er en film om noe så utypisk som en gutt som vil «vente litt».

Kan vel egentlig bare si det med en gang. Røyk og ild er det lite av her. Det er tross alt en norsk ungdomsfilm som omhandler kjærlighetsproblemer, sex, rebelske holdninger og en god dose fortvilelse og lykke om hverandre. Hørt det før sier du?… Jo, stikkordene er utvilsomt brukt mange ganger før, og det vel kanskje derfor at filmen ikke har fått den oppslutningen den burde hatt. For Tommys Inferno er noe helt utenom det vanlige. Gamle temaer i ny wrap med krydder fra det fjerne østen.

Knallbra film og utmerket musikk. Kombiner dette med verdens mest fantastiske sjekkereplikk («Vil du være med hjem til meg, så kan vi rulle oss i grisefett, og slikke det av hverandre»), så har du en film du ganske enkelt må se!

Kommentarer

Ingen kommentarer enda. Føl deg fri til å være førstemann!

    Skriv en kommentar